Fullbokat! Femkamp på Liseberg 19 juni

Spara i din kalender
Årets gladaste femkamp inträffar den 19 juni förhoppningsvis med behaglig värme och säker sol. Var med i samma samma lag som GIL:s verksamhetsledare Anders eller någon annan du vill svettas med. Vill du bara leka eller lukta på blommorna och avnjuta en god middag i vänners lag duger det gott nog som skäl att komma. Middagen intar vi efter kampen på restaurang Stjärnornas Krog.
Bild på en person som kastar ägg som gren i femkampen på Liseberg

Upplägget ser ut så här. Vi möts upp vid huvudentrén kl 16:40 för att dela in oss i lag. Mellan 17:00-18:30 femkampar vi och 18:30-20:00 äter vi och dricker på restaurang Stjärnornas Krog. Begränsat antal platser enligt principen först till kvarn, så anmäl dig så snart du kan.

När 19 juni kl 16:40-20:00
Var Lisebergs stora entrè
Vem Vuxna assistansberättigade i GIL
Anmälan Senast fredag 14 juni till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

PS. Har du någon form av allergi eller önskar vegetarisk mat skriv det i din anmälan, så att vi kan se till att du får vad du vill ha. OBS. Är vädret alltför trist kommer vi att ställa in, men skulle det ske så hör vi självklart av oss.

Tanken med vår After work är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart.

Har du förslag till ett tema inför höstens After Work-kvällar skriv till anders@gil.se

Information

 • Datum
  2019-06-19
 • Tid
  16:40 - 20:00
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Kostnad
  GIL bjuder
 • Plats
  Örgrytevägen 5
  Göteborg, Sverige