Deadline för ansökan om stipendium från Rolf Bergfors Stiftelse

Spara i din kalender
Vill du bli miljonär och tycker att spel på hästar känns lite osäkert? Nu har du chansen på en slant till en idé eller ett projekt som behöver finansiering om du formulerar dina tankar och visioner och skickar in dem till oss. En hel miljon blir det inte, men kanske vi kan bidra till att just du eller din kompis får chansen att förverkliga någon del av din dröm. Du kan också nominera en eldsjäl som du tycker borde belönas för en bra insats för att främja exempelvis full delaktighet.
En häst i galopp

Under våren är det dags igen för Stiftelsen Fonden till Rolf Bergfors minne att dela ut nya medel till spännande projekt som ställer frihetens olika former främst.

STIFTELSEN FONDEN TILL ROLF BERGFORS MINNE

Den 31 mars behöver vi din ansökan om du ska ha chansen på några av, eller alla de 100 000 kronor som ligger och väntar i Rolf Bergfors Minnesfond.

Stiftelsen Fonden till Rolf Bergfors minne stödjer enskilda personer oavsett ålder med stipendium för eftergymnasiala studier, studieresor eller utvecklingsprojekt. Ett grundkrav för stipendiet är att det ska främja egen eller annans förmåga att leva ett självbestämt liv, i enlighet med Independent Living-filosofin.

Ansökningsformulär och mer info om både Rolf och fonden hittar du om du klickar på länken här»

Information

 • Datum
  2018-03-31
 • Tid
  08:00 - 17:00
 • Målgrupp
  Öppen för alla
 • Kostnad
  Gratis