AW : Stand up & skrattig quiz

Spara i din kalender
Missa inte säsongens gladaste afterwork onsdag 19 februari med ståuppkomikern Hanna Johansson som lekfullt värmer upp frusna GIL:are så här i vintermörkret. CP-salen blir således åter en scen för uppsluppenhet, goda skratt och lite genignugg i lag när de rätta svaren i kvällens quiz ska listas ut.
Bild på en person som skrattar

Hanna Johansson jobbar till vardags med teater men när det blir för pretentiöst brukar hon uppträda på Göteborgs standup-scener. Hon är också en del i humorduon The Funnymentalists där Andreas Nygård ingår. De skriver sketcher och låtar som de uppträder med, senast i föreställningen Sketchupåscenap i samarbete med Improverket på 2lång i Göteborg.

Ståuppkomik  är en form av komisk underhållning med  en ensam underhållare, ståuppkomiker, som talar till en publik. Ståuppkomikern brukar föra längre monologer som blandas med direkt tal till publiken, roliga historier och anekdoter och korta oneliners. Ståuppkomiken förefaller ofta vara improviserad och handlar ofta om dagsaktuella politiska ämnen eller vardagliga, allmänmänskliga ämnen.

När Onsdag 19 februari kl 17:00-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxna assistansberättigade och assistenter i GIL, med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går alltid i första hand till våra assistansberättigade men det ryms en hel del assistenter också. 🤩
OSA Senast fredag 14 februari till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Vi bjuder på något att äta, snacks och valfria drycker. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten.

Tanken med träffarna är att assistansberättigade, arbetsledare, assistenter och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart.

Välkommen!

Information

 • Datum
  2020-02-19
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Öppen för alla
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2020-02-14
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige