Assistentmingel med påsktema: Uddevalla

Spara i din kalender
Assistent med Uddevalla som närmsta GIL-kontor, välkommen på ett påskigt assistentmingel med quiz, snacks, sött och finfina priser. Ta med dig kollegorna, träffa nya och kom och påska dig med oss på Mölndalsvägen 30B torsdag 16 april! Vi bjuder på lättare tilltugg, snacks, god dryck, varm gemenskap och såklart på sött påskgodis i regnbågens alla färger.
Bild på en person med godis på tungan

Vi har märkt att glädjen  och stoltheten i  yrkesrollen liksom blommar när vi träffas och lär känna varandra och gör något annat än det vi brukar. Att det finns ett tävlingsmoment och att man får slå sina kloka huvuden ihop och bräcka kollegerna eller någon av oss på kontoret ger ju en skön tillfredsställelse. Precis som det faktum att både maten, drycken och ordet  är fritt. Det är ju också en bonus. Sen är det alltid skönt att få möjlighet att träffa kollegor och tjôta lite. Kan nästan inte bli bättre så här när det börjar våras.

Uddevalla

När Torsdag 16 april. kl 17:00-20:00
Var GIL, Junogatan 9 i Uddevalla
Äta Vi bjuder på lättare tilltugg, dryck, snacks och påskgodis
Anmälan Krävs! Anmäl dig via anmälningsformuläret nedan eller direkt till helen.o@gil.se

När din anmälan tagits emot så kommer du att få en kallelse med mer information. Maila respektive eventansvarig om du behöver ytligare information.

Har du någon matallergi så finns det självklart alternativ som passar dig också. Skriv det i din anmälan så att det inte blir någon överraskning när vi ska slå oss ner vid bordet.

Information

 • Datum
  2020-04-16
 • Tid
  17:00 - 20:00
 • Målgrupp
  Assistenter
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2020-04-09
 • Plats
  Junogatan 9
  Uddevalla, uddevalla 451 42 Sverige