Afterwork : Vinprovning

Spara i din kalender
Onsdagkvällen den 22 april ägnas våra sinnen! Vässa tungan och väck liv i dina smaklökar när vi ger oss in bland vinprovningens aromer. Har du tur får du fylla på vinvokabulären också kommer att kunna glänsa vid kommande tillställningar när du kan säga ett och annat om vad långa svansar och ekfatstoner har för betydelse för upplevelsen av ett gott vin. Vi äter också en bit mat och gnuggar geniknölarna i en quiz som går nära vinstockarna. Bara kom och häng, det blir en sprudlande frisk och varm gemyt!
Bild på vin som hälls upp i ett gals.

CP-öl Retard Beer i all ära men nu är det dags för vinprovning! Vi håller till på GIL:s kontor på Mölndalsvägen 30B. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller!

När Onsdag 22 april kl 17-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxna assistansberättigade och assistenter i GIL, med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går alltid i första hand till våra assistansberättigade men det ryms en hel del assistenter också. 🤩
Anmälan Senast fredag 17 april till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Vi bjuder på något att äta och dricka. Är du vegetarian, vegan eller allergiker, ange dina matpreferenser i din anmälan!

Ange gärna i din anmälan om vi ska vi ta hänsyn till överkänsligheter eller allergier. Det serveras också en smaktallrik till vinet för att du ska upptäcka vad som händer när du provar vinet.

Information

 • Datum
  2020-04-22
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Öppen för alla
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2020-04-17