Afterwork : Påskpyssel & påskquizz

Spara i din kalender
Onsdagkvällen den 25 mars klär vi om kontoret i påskens alla smaker och färger. Vi äter påskmat och målar ägg och hoppas få se både påskkärringar och påskgubbar runt bordet. Kanske dyker påsktuppen upp på kontoret med några ägg under vingarna. Den som kommer får se!
Bild på en kyckling som stint tittar in i kameran

Innan vi får klister och fjädrar på fingrarna slår vi oss i lag med våra bordsgrannar och quizzar med frågor som kopplar till högtiden och våren. Kom, sitt ner runt våra bord, träffa andra GIL:are i en festlig inramning av påskfjädrar, påskliljor och allsköns påskpynt.

När Onsdag 25 mars kl 17-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxna assistansberättigade och assistenter i GIL, med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går alltid i första hand till våra assistansberättigade men det ryms en hel del assistenter också. 🤩
Anmälan Senast fredag 20 mars till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Vi bjuder på något att äta, snacks och andra valfria drycker. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten.

På våra After Works träffas assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart. Varje After Work har olika teman och inträffar alltid på en onsdag, om inget annat anges! Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se

Information

 • Datum
  2020-03-25
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Öppen för alla
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2020-03-20
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige