AW : Film, quiz & massa kärlek

Spara i din kalender
Onsdag den 22 januari släcker vi ner lamporna i CP-salen och rullar igång den franska feel-good-filmen "Kärlek på hjul". Innan vi startar filmen värmer vi upp med en kärleksquiz och pizza med passande dryck. Ta med en kompis, kollegerna eller någon som är nyfiken på oss i GIL. Vi utlovar garanterat god stämning.
Bild på två personer som ligger huvud mot huvud

 

Kärlek på hjul

Filmen handlar om Jocelyn, en förförisk kvinnokarl som en dag låtsas vara rullstolsburen för att flörta med en ung personlig assistent. Hur kunde han föreställa sig att han istället skulle förälska sig i hennes syster, som faktiskt är rullstolsburen? Jocelyn har fångats i sitt egna falskspel. Filmen lär ha gjort succé i Frankrike med 2,5 miljoner biobesökare!

När Onsdag 22 januari kl 17:00-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxna assistansberättigade och assistenter i GIL, med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går alltid i första hand till våra assistansberättigade men det ryms en hel del assistenter också. 🤩
Anmälan Senast fredag 17  januari till anders@gil.se eller 031-63 21 94. Först till kvarn!

Vi bjuder på tilltugg, snacks och valfria drycker. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten.

Vi bjuder in till afterwork en onsdag i varje månad. Varje kväll med sitt eget tema. Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se

Information

 • Datum
  2020-01-22
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Öppen för alla
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2020-01-17
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige