After Work : Utekväll i slottsskogen 16 maj

Spara i din kalender
Onsdag den 16 maj hoppas vi på sol och värme för då tänkte vi ge oss ut i slottsskogen, gå en tipspromenad, avnjuta försommardofter och blå himmel tillsammans. Och kanske grilla om vi är på det humöret.
Bild på en stor röd boll i ett träd

När Onsdag 16 maj kl 17:00-19:30
Var Villa Belparc i Slottsskogen
Vem Vuxna assistansberättigade i GIL
OSA Senast torsdag 10 maj till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Vi bjuder på wraps och dricka, vill du grilla ta med en egen grill. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten. OBS. Är vädret alltför trist kommer vi att ställa in, men då hör vi självklart av oss om det skulle ske.

Inbjudan gäller för alla arbetsledare och assistansberättigade i GIL samt arbetande assistent.

Tanken med vår After Work är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för utbyte, delande och diskussioner av allt mellan himmel och jord.

Information

 • Datum
  2018-05-16
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2018-05-10
 • Plats

Anmäl dig

Du behöver anmäla dig till detta event /arrangemang. Glöm inte att ange om du har behov av särskild kost, hörslinga eller liknande så att vi kan tillgodose just dina behov.

Avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att vi kan erbjuda din plats till någon annan!

Om du vill anmäla dig per telefon, så ring receptionen på 031-63 64 80!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.

* Obligatoriska fält