After Work : Sociala medier

Spara i din kalender
Den 17 maj ger vi oss in i cyberymden. Vad menas med skriva en status och adda en vän på Facebook, hur gör man ett bildbibliotek, skapar ett event och hittar en grupp med likar? Vad är poängen med ett Instagramkonto och vad gör de på Snapchat? Spotify, Pokemon GO och SuperMario - ladda upp och ladda ned, vad är vad och vad ska man ha i datorn och mobilen? Vad vill du kunna göra där ute i mediarymden, hur säker är du och vad kan du hitta som du inte visste fanns? Om detta och lite till utifrån det gemensamma temat sociala media tänkte vi undersöka ihop med dig under denna cyberpyssliga After Work-kväll.

GIL:s informatörer och marknadsförare Caroline och Mika med lite vana att röra sig i cyberrymden delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. GIL:s styrelsemedlem Ludde som till vardags jobbar på Spotfiy kommer också han att bidra med ett och annat som vi kan ha glädje av att veta. Dessutom blir det stipendieutdelning ur Fonden till Rolf Bergfors Minne.

När Onsdag 17 maj kl 17-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Assistansberättigade i GIL, tillsammans med arbetande assistent.
Anmälan Senast onsdag 10 maj till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Vi bjuder på något att äta och dricka. Är du vegetarian, vegan eller allergiker, ange dina matpreferenser i din anmälan!

Tanken med vår After work är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord och givetvis assistans.

Vi kommer under hela 2017 bjuda in till After Work med olika teman en onsdag varje månad, om inget annat anges! Varje After Work har ett eget tema. Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se

Information

 • Datum
  2017-05-17
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2017-05-10
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige