After Work : Members only med uppvisning av servicehundar

Spara i din kalender
Är du medlem i kooperativet GIL:s förening - fullvärdig eller stödmedlem? Om svaret är ja så är du varminnerligt välkommen på en medlemskväll onsdagen den 21 februari. Lär känna dina med-medlemmar och informera dig om ekonomi och vårt nya digitala system. Vi bjuder på något gott att äta och gôtt umgänge, dessutom har Linda, medlem i GIL:s styrelse, bjudit in både hundar och hundfolk för en uppvisning och information om servicehundar.
Bild på ett barn och en hund i samspråk.

Delar av styrelsen kommer att finnas på plats för kvällens samtal och diskussioner kring implementeringen av Primass som ser väldigt lovande ut. Några har redan börjat känna på det. Dessutom lyfter frågan om bonusar och annat smått och gott som rör vår situation i dagsläget.

Är du ännu inte medlem i kooperativet GIL:s förening men planerar att bli det? Har du funderingar om medlemskapets fördelar och möjligheter kontakta Anders så berättar han mer. Här kan du läsa mer om att vara medlem i GIL.

När Onsdag 21 februari 17:00 – 19:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxen assistansberättigad som är eller avser att bli medlem i GIL
Anmälan Senast torsdag 15 februari till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

PS. Har du någon form av allergi, önskar vegetarisk mat eller har andra matpreferenser skriv det i din anmälan, så att vi kan se till att du får vad du vill ha.

Information

 • Datum
  2018-02-21
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2018-02-15

Anmäl dig

Du behöver anmäla dig till detta event /arrangemang. Glöm inte att ange om du har behov av särskild kost, hörslinga eller liknande så att vi kan tillgodose just dina behov.

Avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att vi kan erbjuda din plats till någon annan!

Om du vill anmäla dig per telefon, så ring receptionen på 031-63 64 80!

* Obligatoriska fält