Medlemskväll med ölprovning & diskussion om stadgeändring

Spara i din kalender
Är du medlem i kooperativet GIL:s förening? Om svaret är ja så är du varminnerligt välkommen på höstens första medlemskväll onsdag den 19 september. Lär känna dina med-medlemmar, prova en Retard Beer och lär dig mer om öl under kvällens ölprovning som gästas av någon av bryggarna från Beersmiths (som gör Retard Beer). Vi diskuterar även §4 i våra stadgar om medlemskap i GIL (se nedan) vilken vi ska rösta om på en extra årsstämma i november. Vi bjuder också på något gott att äta.
Två flaskor Retard Beer.

Delar av styrelsen kommer också att delta i kvällens diskussion om ändringen i stadgarna angående relationen mellan medlemsskap och att ha sin assistans i GIL.

”4 § Medlemskap
Till medlemskap med hel rösträtt i föreningen, fullvärdig medlem, kan antas myndig person med full beslutsförmåga som till följd av funktionsnedsättning har behov av personlig assistans och anlitar föreningen för att tillhandahålla sådan assistans samt ansluter sig till ändamålet med föreningen och Independent Living-ideologin. Med full beslutsförmåga avses förmåga att själv bestämma över sitt liv och föra sin egen talan. Den som inte har behov av personlig assistans, kan bli stödmedlem med en tiondedels rösträtt. Ansökan om medlemskap görs skriftligen till styrelsen. Fråga om persons medlemskap och status prövas och beslutas av styrelsen.” 

GIL:s alla stadgar hittar du här.

Är du ännu inte medlem i kooperativet GIL:s förening men planerar att bli det? Har du funderingar om medlemskapets fördelar och möjligheter kontakta Anders så berättar han mer. Här kan du läsa mer om att vara medlem i GIL.

När Onsdag 19 september 17:00 – 19:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxen assistansberättigad som är eller avser att bli medlem i GIL
Anmälan Senast onsdag 12 september till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Har du någon form av allergi, önskar vegetarisk mat eller har andra matpreferenser skriv det i din anmälan, så att vi kan se till att du får vad du vill ha.

PS. Du vet väl att du kan beställa hem en Retard Beer från systembolaget. På några av dem hittar du faktiskt ölen på hyllorna redan idag. Se vilka här

Information

 • Datum
  2018-09-19
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2018-09-12