After Work : Members only & mat från Jinx

Spara i din kalender
Den 18 september äter vi spännande mat och grottar in oss i GIL:s socialpolitiska tänk, från starten och fram till idag. Varför sysslar vi med öl och CP-fria zoner och sånt på GIL? Ja det kan man undra, om just detta och våra ögonbrynshöjande kampanjer kommer vi att berätta mer om den här kvällen. Faktum är att CP-ölen, som lanserade 2013, är en av våra mest folkkära kampanjer. Ölens budskap att alla som vill gå ut och ta en öl i goda vänners lag ska kunna göra det, håller vi fast vid. Vi har en bit kvar innan det är en självklarhet, därför är ölen precis lika aktuell idag.
Bild på en person som ställer en fråga

I GIL är vi socialpolitiskt aktiva – vi vill förändra och förvandla, främst genom kaxiga aktioner, bomber laddade med provokation och humor i syfte att sudda ut gränserna i samhället. Historien visar att varaktig förändring inte uppkommer genom att vara foglig och snäll. Vi diskuterar gärna mer civiliserat, men först måste frågorna få en permanent plats på agendan. Det har de inte i dag. Därför behövs våra aktioner. De engagerar och berör, lyfter frågan ur handikapp-och-omsorgsträsket och gör att vi framstår som helt vanliga människor. Mer om vårt tänk och våra kampanjer här.

Medlemskväll för dig som är medlem

Är du inte medlem i kooperativet GIL ännu så att du kan komma på våra mer exklusiva medlemskvällar? Funderar du på medlemskapets fördelar och möjligheter informera dig här och hör av dig till Anders! Vi brukar äta gott, prata om viktiga saker, se in i framtiden och roa oss kungligt.

Maten

Vi bjuder på bastardiserad asiatisk street food med influenser från hela världen signerat Jinx foodtruck. De serverar street food packad med smak, salt, sött, syrligt, krispigt förpackat i ångande baobröd och thaico, fläskfärs med thaismaker och vetetortilla.  Är du vegetarian, vegan eller allergiker, ange dina matpreferenser i din anmälan!

När Onsdag 18 september kl 17-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Assistansberättigade i GIL, tillsammans med arbetande assistent.
Anmälan Senast onsdag 11 september till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Tanken med vår After work är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord och givetvis assistans. De har alltid eget tema och inträffar vanligtvis en onsdag i månaden, om inget annat anges! Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se.

Information

 • Datum
  2019-09-18
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2019-09-11
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige