After Work med vinprovning

Spara i din kalender
Onsdagkvällen den 18 april ägnas våra sinnen, så vässa tungan och väck liv i dina smaklökar när vi ger oss in bland vinprovningens aromer, dessutom lär du dig vad långa svansar och ekfatstoner har för betydelse för upplevelsen av ett gott vin. Vi äter också en bit mat och hänger oss gott umgänge.
Bild på vindruvsklasar

CP-öl i all ära men nu är det dags för vinprovning för våra assistansberättigade. Vi håller till på GIL:s kontor på Mölndalsvägen 30B. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller!

När Onsdag 18 april kl 17-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Assistansberättigade i GIL, tillsammans med arbetande assistent.
Anmälan Senast onsdag 11 april till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Vi bjuder på något att äta och dricka. Är du vegetarian, vegan eller allergiker, ange dina matpreferenser i din anmälan!

Ange gärna i din anmälan om vi ska vi ta hänsyn till överkänsligheten eller allergier vad gäller den matigare mackan du får när du kommer. Det serveras också en smaktallrik till vinet för att du ska upptäcka vad som händer när du provar vinet.

Tanken med vår After work är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord och givetvis assistans. Ambitionen är att bjuda in till After Work med olika tema en onsdag varje månad (om inget annat anges), varje kväll med eget tema, har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se och berätta vad du vill ska hända.

Information

 • Datum
  2018-04-18
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2018-04-11