After Work med Improverket

Spara i din kalender
Den 21 november gästas månadens After Work av Improverket från 2Lång och gör oss en lekfull afton där vi får skratta tillsammans. CP-salen blir således en scen för improvisationsteater! Kanske improviserar de utifrån dina förslag och din verklighet (stor succé förra gången de var här!!) och gör oss alla delaktiga i underhållningen eller så utmanar de oss att delta. Vem vet? Vi är övertygade om att den här kvällen kommer bli fabulöst glad, hämningslös och spännande.
Bild på en vitmålad clown med röd näsa

Den tidigare annonserade extrainsatta årsstämman utgår alltså och kvällen är öppen för alla!

Kanske får vi med hjälp av enkla och lustfyllda övningar träna oss på att ta en första idé (som ofta är den bästa), släppa på censuren och upptäcka hur lätt det är att få full tillgång till sin fantasi. Mycket skratt, där vi får bjuda på oss själva och se nya sidor av varandra. Framåt höstkanten vet vi mer!

”Ett av dom bästa företagsgigen på länge, sjukt bra. Beställaren fick torka tårarna. En annan sa att han aldrig skrattat så mycket.”

Improvisationsteater är en metod där man tränar sin kreativitet, spontanitet, tillit och sitt lyssnande och kan användas både som underhållning och utbildning.  Varje år spelar Improverket cirka 50 föreställningar på sin hemma scen 2Lång, gör runt 60 företagsuppdrag och driver en kursverksamhet i improvisationsteater med runt 400 kursdeltagare per år. De hålls vanligtvis på kvartersscenen 2Lång på Andra Långgatan 30 i Göteborg.

När Onsdag 21 november kl 17:00-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxna assistansberättigade och assistenter i GIL. I höst gör vi också ett försök att öppna upp för våra assistenter – med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går dock i första hand till våra assistansberättigade.
OSA Senast onsdag 14 november till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Kvällen till ära bjuder vi på något extra gott och fint att äta, snacks och valfria drycker. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten. Inbjudan gäller för alla arbetsledare och assistansberättigade i GIL samt arbetande assistent.

Tanken med träffarna är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart.

Välkommen!

Information

 • Datum
  2018-11-21
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2018-11-14
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige