After Work : filmtajm, snacks & pizza

Spara i din kalender
Onsdag den 16 januari släcker vi ner lamporna i CP-salen och rullar igång den brittisk/irländska dramakomedi "Inside I'm dancing". Självklart blir det pizza, snacks och dryck av flera sorter. Efter filmen diskuterar vi det vi sett och sånt vi känner igen från våra egna livsresor.
Bild på en vedugnsgräddad pizza

Sist såg vi tunga ”Fjärilen i glaskupan” och ger oss på en lite lättare genre denna kväll. Den utlovade kärlekskomedin ”Kärlek på hjul” skjuts dock upp till höstens filmtajm eftersom den är så ny att den inte släppts på filmsajter ännu. Istället bjuder vi pop en gott alternativ – en irländsk dramakomedi.

Inside I’m dancing (Rory O’Shea Was Here)

Filmen handlar om Michael Connolly som lider av cerebral pares och hela sitt har liv bott på Carrigmore, ett hem för funktionsnedsatta. Hans tillvaro har varit lugn och dagarna har passerat. Men när den rebelliske Rory O’Shea kommer till Carrigmore förändras allt. Rory lider av Duchennes muskeldystrofi och är helt beroende av andra, även om han inte själv vill erkänna det. Det lugna livet på Carrigmore känns frustrerande för Rory och med Michael som sin enda vän planerar han att fly Carrigmore och söka egen bostad.

När Onsdag 16 januari kl 17:00-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxna assistansberättigade och assistenter i GIL, med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går alltid i första hand till våra assistansberättigade men det ryms en hel del assistenter också. 🤩
Anmälan Senast måndag 14 januari till anders@gil.se eller 031-63 21 94. Först till kvarn!

Vi bjuder på pizza, snacks och andra valfria drycker. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten. Inbjudan gäller för alla arbetsledare och assistansberättigade i GIL samt arbetande assistent.

Tanken med vår After work är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart.

Vi bjuder in till After Work en onsdag i varje månad – om inget annat anges! Varje kväll med sitt eget tema. Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se

Information

 • Datum
  2019-01-16
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Öppen för alla
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2019-01-11
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige