After Work : filmtajm, snacks & pizza

Spara i din kalender
Välkommen in i biomörkret onsdag den 18 oktober med andra GIL:are på en After Work. Vi ser och diskuterar den en aktuell film med ett tema som berör. Till filmen bjuder vi på pizza, snacks och valfri dryck. Efter filmen diskuterar vi det vi sett och sånt vi känner igen från våra egna livsresor.
Bild på en vedugnsgräddad pizza

Vilken film vi ser har vi inte bestämt i skrivande stund men det visar sig när sommaren börjar dra sig tillbaka. Har du någon film på önskelistan, skicka ditt förslag till anders@gil.se

När Onsdag 18 oktober kl 17:00-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxna assistansberättigade i GIL
Anmälan Senast torsdag onsdag 11 oktober till anders@gil.se eller 031-63 21 94. Först till kvarn!

Vi bjuder på pizza, snacks och andra valfria drycker. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten. Inbjudan gäller för alla arbetsledare och assistansberättigade i GIL samt arbetande assistent.

Tanken med vår After work är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart.

Vi bjuder in till After Work en onsdag i varje månad – om inget annat anges! Varje kväll med sitt eget tema. Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se

Information

 • Datum
  2017-10-18
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2017-10-11
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige

Anmäl dig

Du behöver anmäla dig till detta event /arrangemang. Glöm inte att ange om du har behov av särskild kost, hörslinga eller liknande så att vi kan tillgodose just dina behov.

Avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att vi kan erbjuda din plats till någon annan!

Om du vill anmäla dig per telefon, så ring receptionen på 031-63 64 80!

* Obligatoriska fält