After Work : filmtajm, snacks & pizza

Spara i din kalender
Den 16 januari släcker vi ner lamporna i CP-salen och rullar igång den fransk feelgoodfilmen "Kärlek på hjul". Tycker du att vi borde visa något annat, hör av dig till Anders! Självklart blir det pizza, snacks och dryck av flera sorter. Efter filmen diskuterar vi det vi sett och sånt vi känner igen från våra egna livsresor.
Bild på en vedugnsgräddad pizza

Sist såg vi tunga ”Fjärilen i glaskupan” så den här gången väljer vi en betydligt lättare genre – en fransk kärlekskomedi.

Kärlek på hjul

Hur långt är du redo att gå för att få den du älskar? Jocelyn är en förförisk kvinnokarl som en dag låtsas vara rullstolsburen för att flirta med en ung personlig assistent. Hur kunde han föreställa sig att han istället skulle förälska sig i hennes syster, som är rullstolsburen på riktigt? Jocelyn drabbas av sitt egna falskspel. En komisk och galet romantisk pärla, skriver man i sin marknadsföring. Filmen sågs av 2,5 miljoner biobesökare i Frankrike.

Ett axplock citat från de bästa recensionerna.

**** “Ömhet mixat med stora doser humor”Amelia
**** “Subtil, rolig och djupt rörande” – Elle
*** “Härlig, fransk feel-good”TV4 Nyhetsmorgon
Charmigt, romantiskt franskt och underhållande” – Filmtopp
***** “En blandning av skratt och tillfällen av ren känsla” – JDD
**** “En oemotståndlig komedi” – Télé Star
***** “En sann bedrift” – Le Parisien

Läs en recension här.

När Onsdag 16 januari kl 17:00-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxna assistansberättigade och assistenter i GIL, med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går alltid i första hand till våra assistansberättigade men det ryms en hel del assistenter också. 🤩
Anmälan Senast måndag 14 januari till anders@gil.se eller 031-63 21 94. Först till kvarn!

Vi bjuder på pizza, snacks och andra valfria drycker. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten. Inbjudan gäller för alla arbetsledare och assistansberättigade i GIL samt arbetande assistent.

Tanken med vår After work är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart.

Vi bjuder in till After Work en onsdag i varje månad – om inget annat anges! Varje kväll med sitt eget tema. Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se

Information

 • Datum
  2019-01-16
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Öppen för alla
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2019-01-11
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige