After Work : Femkamp på Liseberg

Spara i din kalender
Välkommen till årets hetaste femkamp. Vi hoppas på säker sol och glad uppslutning onsdag den 20 juni! Kom med och kämpa i samma lag som GIL:s verksamhetsledare Anders eller någon annan du vill svettas med. Vill du bara leka eller lukta på blommorna och avnjuta en god middag i vänners lag duger det gott nog som skäl att komma. Middagen intar vi efter kampen på restaurang Stjärnornas Krog.
Bild på tulpaner

Upplägget ser ut så här. Vi möts upp vid huvudentrén kl 16:40 för att dela in oss i lag. Mellan 17:00-18:30 femkampar vi. Mellan 18:30-20:00 äter vi och dricker på restaurang Stjärnornas Krog. Begränsat antal platser enligt principen först till kvarn! Så anmäl dig så snart du kan.

När Onsdag 20 juni kl 16:40-20:00
Var Lisebergs stora entrè
Vem Vuxna assistansberättigade i GIL
Anmälan Senast onsdag 13 juni till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

PS. Har du någon form av allergi eller önskar vegetarisk mat skriv det i din anmälan, så att vi kan se till att du får vad du vill ha. OBS. Är vädret alltför trist kommer vi att ställa in, men då hör vi självklart av oss om det skulle ske.

Tanken med vår After work är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart.

Har du förslag till ett tema inför höstens After Work-kvällar skriv till anders@gil.se

Information

 • Datum
  2018-06-20
 • Tid
  16:40 - 20:00
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  GIL bjuder
 • Sista anmälningsdag
  2018-06-13
 • Plats
  Örgrytevägen 5
  Göteborg, Sverige

Anmäl dig

Du behöver anmäla dig till detta event /arrangemang. Glöm inte att ange om du har behov av särskild kost, hörslinga eller liknande så att vi kan tillgodose just dina behov.

Avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att vi kan erbjuda din plats till någon annan!

Om du vill anmäla dig per telefon, så ring receptionen på 031-63 64 80!

* Obligatoriska fält