GIL:s arbetsledare är ofta på jakt efter duktiga personliga assistenter. Även om det inte finns något ledigt jobb som passar dig just nu kan du alltid skicka in en intresseanmälan.

Du kan göra dig sökbar för alla GIL:s assistansberättigade på vår hemsida. Gå in på www.gil.se/jobba-har, klicka på ”Intresseanmälan”, fyll i den, lägg upp ditt CV och ett personligt brev. På samma sida hittar du också platsannonser som våra assistansberättigade själva lagt upp när de söker nya assistenter. Du hittar även våra annonser på Arbetsförmedlingens hemsida.

Lycka till med jobbsökeriet!

Jobba med barn och unga

Om du ska arbeta hos en person som är under 18 behöver du ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Hämta utdraget på Polisens hemsida» Det tar ca tre veckor att få ditt utdrag sen, så beställ det samma dag som du söker ett jobb som kräver detta! Eller redan nu kanske, det gäller i ett helt år.

Är du en poolare?

Vi har en vikariepool i GIL. Den arbetsledare som saknar personal akut och tillfälligt kan kontakta GIL för att höra om det finns någon tillgänglig i poolen, som kan komma och ta enskilda pass då det behövs. Kanske vill du vara en av assistenterna som finns tillgänglig då? Hör i så fall av dig till Beatrice eller Caroline E, som arbetar med rekryteringsfrågor på vårt kontor. Du når dem båda på epostadressen rekrytering@gil.se.

Vill du prata med Beatrice når du henne på beatrice@gil.se // 031-63 64 89
Vill du prata med Caroline E når du henne på caroline.e@gil.se // 031- 63 21 72

GDPR

Undrar du hur vi behandlar dina personuppgifter under rektyreringsfasen,  ladda hem GDPR-policyn nedan.